Puhoksentie 9 82500 Kitee

LVI-Bioneerit Oy

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

LVI-Bioneerit Oy
Puhoksentie 9
82500 Kitee

Y-tunnus: 02075858
Puh: 040 508 5088

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

LVI-Bioneerit Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Panostamme laatuun

Projektien tehokkaasta ja laadukkaasta toteutuksesta vastaa yrityksessämme noin 50 alansa ammattilaista. Henkilökunnan sitoutuminen ja motivaatio ovat ratkaisevassa asemassa kun puhutaan palvelun laadusta. Juuri siksi panostamme henkilöstön hyvinvointiin jatkuvalla kouluttamisella. Kehitämme palvelun laatua myös aktiivisella palautteen seurannalla. Olemme osallistuneet asiakastyytyväisyyttä mittaavaan imagotutkimukseen ja toivomme asiakkailta säännöllistä palautetta toiminnastamme. Kuulumme myös luotettava kumppani- ohjelmaan.

Otamme huomioon myös ympäristön

LVI- palveluiden kehittämisen lisäksi huomioimme myös ympäristöystävällisyyden vaatimukset esim. minimoimalla toiminnasta syntyvän jätteen määrää ja lajittelemalla. Mahdollisuuksien mukaan käytämme pakkauksissa ja LVI-tarvikkeissa kierrätyskelpoisia tai uusiutuvia materiaaleja. Myös myymälämme palvelee ympäristötietoista asiakastaan. Saatavilla on mm. ympäristön huomioivia, maalämmöllä ja biopolttoaineilla toimivia lämmitysjärjestelmiä sekä ympäristöystävällisiä jäteveden käsittelyjärjestelmiä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!