Puhoksentie 9 82500 Kitee

LVI-Bioneerit Oy

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

LVI-Bioneerit Oy
Puhoksentie 9
82500 Kitee

Y-tunnus: 02075858
Puh: 040 508 5088

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

LVI-Bioneerit Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

LVI-Bioneerit Oy

Puhoksentie 9

82500 Kitee

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 6Jaa

Meiltä LVI-työt ja alan muut palvelut kattavasti

LVI-Bioneerit tarjoaa laadukkaita lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtoalan palveluita yksityisille henkilöille, yrityksille ja teollisuudelle. Toimintamme pääperiaatteita on toteuttaa LVI-projektit kokonaisuudessaan suunnittelusta loppuarviointiin ja huoltoon. Suoritamme erilaiset LVI-työt nopeasti, joustavasti ja tehokkaasti urakan koosta riippumatta. Kaikki palvelumme ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia ja kaikessa toiminnassamme, ympäristöasioista alkaen, pyrimme olemaan edelläkävijöitä.

Siksi olemme Bioneereja.

Toimimme ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti

LVI-Bioneerit on perustettu vuonna 1977 ja se on vuosien saatossa kehittynyt kahden miehen ja pakettiauton toimijasta useiden kymmenien työntekijöiden konserniksi. Työllistämme yhdessä tytäryhtiömme Savonlinnan LVI-Palvelun kanssa yhteensä noin 70 alan ammattilaista. 

Asiantuntemus ja kehityskykyisyys ovat palvelumme avaintekijöitä. Henkilökunnastamme löytyy sekä vankkaa kokemusta että nuoruutta ja reippautta. Koulutamme kaikkia työntekijöitämme säännöllisesti ja käytämme hyödyksi verkostoitumisen tarjoamia mahdollisuuksia. Kaikille palveluillemme yhteistä on asiakaslähtöisyys, joten projektit suunnitellaan ja toteutetaan kunkin asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Asiantunteva ja helposti tavoitettava henkilökuntamme opastaa tarvittaessa kaikissa tekniikkaan liittyvissä kysymyksissä. 

Laatu ja ympäristöasiat ovat meille tärkeitä

Henkilökunnan sitoutuminen ja motivaatio ovat ratkaisevassa asemassa, kun puhutaan palvelun laadusta. Juuri tästä syystä panostamme henkilöstön hyvinvointiin esimerkiksi jatkuvalla kouluttamisella. Kehitämme palvelun laatua myös aktiivisella palautteen seurannalla ja toivomme asiakkailta säännöllistä palautetta toiminnastamme. Tämän lisäksi kuulumme Luotettava Kumppani -ohjelmaan. 

LVI-palveluiden kehittämisen lisäksi huomioimme myös ympäristöystävällisyyden vaatimukset esimerkiksi minimoimalla toiminnasta syntyvän jätteen määrän ja lajittelemalla. Mahdollisuuksien mukaan käytämme pakkauksissa ja LVI-tarvikkeissa kierrätyskelpoisia tai uusiutuvia materiaaleja. Myös myymälämme palvelee ympäristötietoista asiakasta ja saatavilla on mm. ympäristön huomioivia aurinkolämmöllä, maalämmöllä ja biopolttoaineilla toimivia lämmitysjärjestelmiä sekä ympäristöystävällisiä jäteveden käsittelyjärjestelmiä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

LVI-alan luotettava moniosaaja