Puhoksentie 9 82500 Kitee

LVI-Bioneerit Oy
LVI-myymälä

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

LVI-Bioneerit Oy
Puhoksentie 9
82500 Kitee

Y-tunnus: 02075858
Puh: 040 508 5088

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

LVI-Bioneerit Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

LVI-myymälämme palvelevat Kiteellä ja Tohmajärvellä

Myymälöistämme on saatavilla laaja valikoima LVI-alan tuotteita kylpyhuonekalusteista yksittäiseen putkinippaan. Myymälä palvelee myös lämmitys-, jäähdytys-, ilmanvaihto- sekä jätevedenkäsittelyjärjestelmistä kiinnostuneita asiakkaita. Erikoisosaamistamme ovat esimerkiksi öljy- ja pellettipolttimet, aurinkolämmitys- sekä erilaiset lämpöpumppujärjestelmät.

Toimituksen ja asennustöiden lisäksi kaikki järjestelmät räätälöidään asiakkaan tarpeita vastaaviksi. Ammattitaitoinen myymälähenkilökuntamme palvelee ja opastaa kaikissa LVI-tuotteisiin liittyvissä asioissa.

Tarjoamme esimerkiksi seuraavia tuotteita:

  • Lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmät
  • Jäähdytysjärjestelmät
  • Pellettipolttimet
  • Maa- ja ilmalämpöpumput
  • Jätevesijärjestelmät
  • Kylpyhuonekalusteet
  • Ilmanvaihtokoneiden suodattimet
  • Lattialämmitystarvikkeet
  • Viemäritarvikkeet
  • Putki- ja ilmastointieristeet
  • Öljypolttimet
  • WC-kalusteet ja -järjestelmät
  • Kylpyhuonekalusteet
  • Käyttöveden lämmittimet
  • Kattilat ja energiavaraajat
  • Putket, venttiilit, pumput ja painesäiliöt
  • Kompostorit ja kompostikäymälät
  • Ilmanvaihtokoneet ja -kanavat

Ota yhteyttä!

Kaikissa LVI-tuotteisiin ja tarvikkeisiin liittyvät kysymyksissä voit ottaa yhteyttä lähimpään toimipaikkaasi.

KITEE

ma-pe 7.30–16.30

Myymäläpäällikkö
Jouni Hukka
Puh. 040 508 5510

myynti@lvi-bioneerit.fi
Puh. 040 593 5397

TOHMAJÄRVI


ma-pe 8.00–16.00


Myymäläpäällikkö
Ari Pitko
Puh. 040 556 4490
myynti@lvi-bioneerit.fiPuh.

040 147 6315