Puhoksentie 9 82500 Kitee

LVI-Bioneerit Oy

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

LVI-Bioneerit Oy
Puhoksentie 9
82500 Kitee

Y-tunnus: 02075858
Puh: 040 508 5088

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

LVI-Bioneerit Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa

Referenssit

Julkiset rakennukset

  • Riveria, H-rakennuksen muutostyöt Peltola, Joensuu, Korjausrakennus, 2020, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Danske Bank, Joensuun konttorin muutostyö, Joensuu, Korjausrakennus, 2019, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Tikkalan päiväkoti, Tohmajärvi, Uudisrakennus, 2019, Putkityöt
  • Oy Joensuun Metropol Elisan tilat, Joensuu, Korjausrakennus, 2019, Putkityöt
  • Kiteen paloasema, Kitee, Uudisrakennus, 2019, Putkityöt
  • Joensuun keskusta-alueen katulämmitys, Joensuu, Kadunrakennus, 2019, Putkityöt
  • Harjoitusjäähalli, Joensuu, Korjausrakennus, 2019, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Tohmajärven RVA putkikorjaukset, Tohmajärvi, Korjausrakennus, 2018, Kokonaisurakka
  • Laakkonen Monimerkkimyymälä Porvoo, Porvoo, Uudisrakennus, 2017, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Laakkonen Herttoniemi Ford Store, Helsinki, Uudisrakennus, 2017, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Teeritien palvelukoti, Lieksa, Korjaus- ja uudisrakennus, 2016, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Suunnistajantien Ryhmäkoti, Joensuu, Uudisrakennus, 2016, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • RVL Onttola ruokalarakennukset peruskorjaus, Kontiolahti, Korjausrakennus, 2016, Ilmanvaihtotyöt
  • Kuurnan vesilaitoksen ilmanvaihdon uusiminen, Joensuu, Korjausrakennus, 2016, Ilmanvaihtotyöt
  • Kiinteistö Oy Kauppaneliö talotekniikan muutos, Joensuu, Korjausrakennus, 2016, Kokonaisurakka
  • Carelia-salin ilmanvaihdon ja valaistuksen uusiminen, Joensuu, Korjausrakennus, 2016, Ilmanvaihtotyöt
  • Aurinkotalon peruskorjaus, Kesälahti, Korjausrakennus, 2016, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Arppen yhtenäiskoulu, Kitee, Uudisrakennus, 2016, Putkityöt
  • Terveyskeskuksen keittiön muutostyöt ja laajennus, Tohmajärvi, Korjausrakennus, 2015, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • S-Market Siilainen, Joensuu, Uudisrakennus, 2015, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Sinkkolan päiväkoti, Joensuu, Uudisrakennus, 2015, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Päiväkoti Kaisla, Joensuu, Korjausrakennus, 2015, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Papinkatu 3 muutos ja laajennus lukiokäyttöön, Joensuu, Korjausrakennus, 2015, Putkityöt
  • Kesälahtitalon peruskorjaus, Kesälahti, Korjausrakennus, 2015, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Ilomantsin virastotalo energiatehokkuuden parantaminen, Ilomantsi, Korjausrakennus, 2015, Kokonaisurakka
  • Autotalo Laakkonen VW - Audi korjaamolaajennus, Joensuu, Uudisrakennus, 2014, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Penttilän päiväkoti, Joensuu, Uudisrakennus, 2013, Putkityöt
  • Honkalampi-keskus Asumispalveluyksikkö K-talo, Liperi, Uudisrakennus, 2013, Putkityöt
  • Autotalo Laakkonen monimerkkimyymälä, Joensuu, Korjausrakennus, 2013, Ilmanvaihtotyöt
  • ABC liikenneasema Kontiolahti, Uudisrakennus, 2013, Putkityöt
  • Päiväkoti Peltosirkku, Kontiolahti, Uudisrakennus, 2012, Putkityöt
  • Elisa Oyj Kauppakatu 15B, Joensuu, Korjausrakennus, 2012, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Autotalo Laakkonen, Hämeenlinna, Hämeenlinna, Korjausrakennus, 2012, Ilmanvaihtotyöt
  • PKKS laajennus G2, Joensuu, Uudisrakennus, 2011, Ilmanvaihtotyöt
  • PKKS A-siiven peruskorjaus, kerrokset 5-7, Joensuu, Korjausrakennus, 2011, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Joensuun Veden uudet toimitilat vaihe 1, Joensuu, Korjausrakennus, 2011, Ilmanvaihtotyöt
  • Tohmajärven terveyskeskus vuodeosasto laajennus ja saneeraus, Korjausrakennus, 2010, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Sirkkala 2 Ammattikorkeakoulun peruskorjaus, Joensuu, Korjausrakennus, 2010, Ilmanvaihtotyöt
  • P-K:n Ammattiopisto Savikon kouluraken-nukset korjaus- ja muutostyö 2. vaihe, Kitee, Korjausrakennus, 2010, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Nordig Koivu Oy, Tohmajärvi, Uudisrakennus, 2010, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • S-Market Kitee laajennus, Kitee, Korjausrakennus, 2009, Putkityöt
  • Päiväkoti Kieppi, Joensuu, Uudisrakennus, 2009, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Kiint Oy Siltakatu 16, Joensuu, Korjausrakennus, 2009, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Joensuun Yliopisto Natura-rakennus vaihe B, Joensuu, Korjausrakennus, 2009, Putkityöt
  • Kiteen Seurakuntakeskuksen peruskorjaus, Kitee, Korjausrakennus, 2008, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Kiteen Kotitalot Rantapihan peruskorjaus, Kitee, Korjausrakennus, 2008, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Kauppakeskus Kupiainen, Kitee, Korjausrakennus, 2008, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Kauppakeskus Iso-Myy Promenadi vaihe-3, Joensuu, Uudisrakennus, 2008, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Joensuun Tiedepuisto vaihe 3B, Joensuu, Uudisrakennus, 2008, Putkityöt
  • Joensuun Seudun Kansalaisopisto, Joensuu, Korjausrakennus, 2008, Ilmanvaihtotyöt
  • As Oy Kirkkokartano, uudisrakennus 2008, putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Kauppakeskus Iso-Myy, Orakotila, 2007
  • Kauppakeskus Iso-Myy, Promenadi, 2007
  • Kauppakeskus Iso-Myy, Kauppaneliö, 2007
  • Kiteen vuodeosasto 2, peruskorjaus, 2007
  • Kauppakeskus Iso-Myy, Torikatu 25, 2007
  • Liikekeskus Iso Myy, Joensuu, LVI-työt, 2005-2007
  • Tikkalan koulu, Tohmajarvi, LVI-Työt, 2005
  • Sokos Hotel Vaakuna peruskorjaus, Joensuu, LVI-työt, 2005
  • Rääkkylän jätevedenpuhdistamo, LVI-työt, 2005  
  • Pohjois-Karjalan rajavartiosto, Värtsilän vartion peruskorjaus, LVI-työt, 2004–2005
  • Tohmajärven koulukeskus vaihe III, LV-työt, 2004
  • Tohmajärven koulukeskus vaihe II, LVI-työt, 2003-2004
  • Hotelli Kimmel Joensuun peruskorjauksen putkityöt, 2003-2004
  • Kotilahden sairaalan peruskorjaus, putki- ja sairaalakaasutyöt, 2003
  • Pohjois-Karjalan keskussairaala osasto J, putki-, jäähdytys- ja sairaalakaasutyöt, 2003
  • Wärtsilä-talo, tekninen oppilaitos, peruskorjaus vaihe 2, Joensuu LVI-työt

asuinrakennukset

  • As Oy Joensuun Rauhanlinna, uudisrakennus 2017
  • Vesijohtosaneeraus Kiteen Kotitalot Oy Harjuntie 5, Kitee, korjausrakennus 2020, Kokonaisurakka
  • Vesijohtosaneeraus As Oy Hutsin-Rivi, Kitee, Korjausrakennus 2019, Kokonaisurakka
    Joensuun Kodit Häkkisenkatu 1, Joensuu, Korjausrakennus, 2019, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • As Oy Joensuun Lehtola, Joensuu, Uudisrakennus, 2019, Putkityöt
  • Vesijohtosaaneeraus As Oy Raijan-Harju, Kitee, Korjausrakennus, 2019, Kokonaisurakka
  • Joensuun Elli Niskaparkki, Joensuu, Uudisrakennus, 2019, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • As Oy Vihdintie 1, Helsinki, Korjausrakennus, 2019, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Vesijohtosaneeraus Kemien Päivärinne, Tohmajärvi, Korjausrakennus, 2018, Kokonaisurakka
  • Vesijohtosaneeraus As Oy Talluskulma, Tohmajärvi, Korjausrakennus, 2018, Kokonaisurakka
  • Vesijohtosaneeraus As Oy Sypinsoppi, Kitee, Korjausrakennus, 2018, Kokonaisurakka
  • Vesijohtosaneeraus As Oy Käenpesä, Joensuu, Korjausrakennus, 2018, Kokonaisurakka
  • Vesijohtosaneeraus As Oy Kontiolahden Yhdystie, Kontiolahti, Korjausrakennus, 2018, Kokonaisurakka
  • As Oy Laajasuontie, Helsinki, Korjausrakennus, 2018, Putkityöt
  • As Oy Hietaniemenkatu, Helsinki, Korjausrakennus, 2018, Putkityöt
  • Vesijohtosaneeraus Talluksentie 5-7 Tikankontti, Tohmajärvi, Korjausrakennus, 2017, Kokonaisurakka
  • Vesijohtosaneeraus Asunto Oy Opistontie, Kitee, Korjausrakennus, 2017, Kokonaisurakka
  • Vesijohtosaneeraus As Oy Puhostie, Kitee, Korjausrakennus, 2017, Kokonaisurakka
  • Vesijohtosaneeraus As Oy Koski-Jaakonkulma, Lieksa, Korjausrakennus, 2017, Kokonaisurakka
  • Vesijohtosaneeraus As Oy Hovintie, Kitee, Korjausrakennus, 2017, Kokonaisurakka
  • Joensuun Elli Suvikuja 8-10, Joensuu, Uudisrakennus, 2017, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • As Oy Kartanontie 7-9, Helsinki, Korjausrakennus, 2017, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • As Oy Joensuun Rauhanlinna, Joensuu, Uudisrakennus, 2017, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Vesijohtosaneeraus Tohmajärven vanhustentuki Ry, Tohmajärvi, Korjausrakennus, 2016, Kokonaisurakka
  • Vesijohtosaneeraus As Oy Soihtulansato, Ilomantsi, Korjausrakennus, 2016, Kokonaisurakka
  • Vesijohtosaneeraus As Oy Rinnesoppi, Kitee, Korjausrakennus, 2016, Kokonaisurakka
  • Vesijohtosaneeraus As Oy Kontio-Rinne, Kontiolahti, Korjausrakennus, 2016, Kokonaisurakka
  • Vesijohtosaneeraus As Oy Kontiolahden Alapiha, Kontiolahti, Korjausrakennus, 2016, Kokonaisurakka
  • Vesijohtosaneeraus As Oy Kiteen Olkontie, Kitee, Korjausrakennus, 2016, Kokonaisurakka
  • Merimiehenkadun asuntolan peruskorjaus, Joensuu, Korjausrakennus, 2016, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Lämpöjohtosaneeraus ja IV As Oy Olkontie, Kitee, Korjausrakennus, 2016, Kokonaisurakka
  • Kiinteistö Oy Kotkontu, Kitee, Uudisrakennus, 2016, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Kiint. Oy Kauppaneliö saneeraus, Joensuu, Korjausrakennus, 2016, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Joensuun Kodit Oy Reijolantie 2, Joensuu, Uudisrakennus, 2016, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Vesijohtosaneeraus As Oy Orarivi, Kitee, Korjausrakennus, 2015, Kokonaisurakka
  • Vesijohtosaneeraus As Oy Hutsin-Porras, Kitee, Korjausrakennus, 2014, Kokonaisurakka
  • Vesijohtosaneeraus As Oy Hutsin-Harju, Kitee, Korjausrakennus, 2014, Kokonaisurakka
  • Pitkäpelto 4 peruskorjaus, Joensuu, Korjausrakennus, 2014, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • As Oy Kiteen Funkkispuisto, Kitee, Uudisrakennus, 2014, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • As Oy Joensuun Torikatu 33, Joensuu, Uudisrakennus, 2014, Ilmanvaihtotyöt
  • Kiint. Oy Tohmajärven Tikankontti Talluksentie 8 vesijohtosaneeraus, Tohmajärvi, Korjausrakennus, 2013, Putkityöt
  • Kiint. Oy Tohmajärven Tikankontti Hainarintie 3 vesijohtosaneeraus, Tohmajärvi, Korjausrakennus, 2013, Putkityöt
  • Kiint. Oy Kiteentie 9-11, Kitee, Uudisrakennus, 2013, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • As Oy Kuusikartano maalämpöjärjestelmä, Kitee, Korjausrakennus, 2013, Putkityöt
  • Joensuun Elli Latolankatu 9 lämpö- ja käyttövesikorjaus, Joensuu, Korjausrakennus, 2012, Putkityöt
  • As Oy Kiteen Ainonpuisto vesijohtosaneeraus, Kitee, Korjausrakennus, 2012, Kokonaisurakka
  • As Oy Palomäentie vesijohtosaneeraus, Kitee, Korjausrakennus, 2011, Kokonaisurakka
  • As Oy Markontie vesijohtosaneeraus, Kitee, Korjausrakennus, 2011, Kokonaisurakka
  • As Oy Joensuun Vehkakoti, Joensuu, Uudisrakennus, 2011, Putkityöt
  • Opiskelija-asunnot Joensuun Elli Verkkotie 4, Joensuu, Korjausrakennus, 2010, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Joensuun Kodit Oy Pitkäpelto 1-2, Joensuu, Korjausrakennus, 2010, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • As Oy Kirkkokartano, Kitee, Uudisrakennus, 2008, Putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Opiskelija-asunnot Elli, LVI-työt, 2006
  • As Oy Opistonmäki, LVI-työt, Kitee, 2005–2006
  • As Oy Hutsin-Mäki, vesijohtosaneeraus, Kitee, 2005
  • As Oy Opistola, LVI-työt, Kitee, 2004–2005
  • As Oy Tapionkulma 2005, Joensuu, LV-työt, 2004–2005

Teollisuusrakennukset

  • Nordic Koivu Oy, uudisrakennus 2010, putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Halli Pesonen, Joensuu, IV-työt, 2005
  • VR-Joensuun veturihallin peruskorjaus ja laajennus, LVI-työt, 2005
  • Havukainen Oy Tehtaan laajennus, LVIA-työt, 2004
  • Muuntosähkö Oy Joensuun tehtaan laajennus, LVIA-työt, 2004
  • Stora Enso Timber LTD Oy:n jatkojalostamohallin LVI-työt, 2004
  • MGF-Components teollisuushallin putki-, ilmanvaihto- ja jäähdytyslaitetyöt, 2003

Jätteenkäsittelylaitokset

  • Mustankorkean jätekeskus 681 palokorjaus, Jyväskylä, Korjausrakennus, 2018, putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Vapo Joutsenon kompostointilaitos, uudisrakennus 2009, putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Vapo Gävlen kompostointilaitos, uudisrakennus 2008, putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Rovaniemen Alakorkalon kompostointilaitoksen laajennus, 2003
  • Nurmijärven jätteenkäsittelylaitos, LVI-työt, 2003
  • Turun käsittelylaitos, 2002
  • Mustankorkea Oy:n käsittelylaitokset, vaiheet 1998–2002
  • Eteläkarjalan jätehuollon Joutsenon Kukkuronmäen käsittelylaitos. 2001
  • Himangan käsittelylaitos, 2000
  • Mikkelin Metsä-Sairalan käsittelylaitos, 2000
  • Rovaniemen Alakorkalon käsittelylaitos, 1999
  • Varkauden Akonniemen käsittelylaitos, 1998
  • Korkeasaaren käsittelylaitos, 1997
  • YTV:n Espoon ämmässuon biojätteen käsittelylaitos, 1997
  • Mäntsälän käsittelylaitos, 1997
  • Roskroll:n Hangon käsittelylaitos, 1997
  • Kiteen sopensuon käsittelylaitos, 1996