Puhoksentie 9 82500 Kitee

LVI-Bioneerit Oy

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

LVI-Bioneerit Oy
Puhoksentie 9
82500 Kitee

Y-tunnus: 02075858
Puh: 040 508 5088

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

LVI-Bioneerit Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa

Referenssit

Julkiset rakennukset

  • Papinkatu 3 muutos ja laajennus lukiokäyttöön, korjausrakennus: putkityöt 2015
  • Sinkkolan päiväkoti, uudisrakennus: putki- ja ilmanvaihtotyöt 2015
  • Ilomantsin virastotalon energiatehokkuuden parantaminen, korjausrakennus 2015
  • Teveyskeskuksen keittiön muutostyöt ja laajennus, korjausrakennus: putki- ja ilmanvaihtotyöt  2015
  • Päiväkoti Kaisla, korjausrakennus: putki- ja ilmanvaihtotyöt 2015
  • S-Market Siilainen, uudisrakennus: putki- ja ilmanvaihtotyöt 2015
  • Autotalo Laakkonen VW - Audi korjaamolaajennus, uudisrakennus 2014
  • Autotalo Laakkonen monimerkkimyymälä Joensuu, korjausrakennus 2013
  • Penttilän päiväkoti, uudisrakennus 2013, putkityöt
  • Kiint. Oy Kiteentie 9–11, uudisrakennus 2013, putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • ABC liikenneasema Kontiolahti, uudisrakennus 2013
  • Autotalo Laakkonen, Hämeenlinna, korjausrakennus 2012, ilmanvaihtotyöt
  • Päiväkoti Peltosirkku, Kontionlahti, uudisrakennus 2012, putkityöt
  • Elisa Oyj, Kauppakatu 15 B, korjausrakennus 2012, putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • PKKS A-siiven peruskorjaus, kerrokset 5–7, korjausrakennus 2011, putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • PKKS laajennus G2, uudisrakennus 2011, ilmanvaihtotyöt
  • Joensuun Veden uudet toimitilat vaihe 1, korjausrakennus 2011, ilmanvaihtotyöt
  • P-K:n ammattiopisto Savikon koulurakennukset, korjaus- ja muutostyön 2. vaihe, korjausrakennus 2010, putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Tohmajärven terveyskeskuksen vuodeosaston laajennus ja saneeraus, korjausrakennus 2010, putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Sirkkala 2 ammattikorkeakoulun peruskorjaus, korjausrakennus 2010, ilmanvaihtotyöt
  • Kiteen lukio, uudisrakennus 2010, putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • S-Market Kitee laajennus, korjausrakennus 2009, putkityöt
  • Päiväkoti Kieppi, uudisrakennus 2009, putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Joensuun yliopisto Natura-rakennus vaihe B, korjausrakennus 2009, putkityöt
  • Kiint. Oy Siltakatu 16, korjausrakennus 2009, putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Kiteen seurakuntakeskuksen peruskorjaus, korjausrakennus 2008, putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Joensuun seudun kansalaisopisto, korjausrakennus 2008, ilmanvaihtotyöt
  • Kauppakeskus Iso-Myy, Promenadi vaihe 3, uudisrakennus 2008, putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Kiteen Kotitalot, Rantapihan peruskorjaus, korjausrakennus 2008, putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • As Oy Kirkkokartano, uudisrakennus 2008, putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Kauppakeskus Kupiainen, korjausrakennus 2008, putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Kauppakeskus Iso-Myy, Orakotila, 2007
  • Kauppakeskus Iso-Myy, Promenadi, 2007
  • Kauppakeskus Iso-Myy, Kauppaneliö, 2007
  • Kiteen vuodeosasto 2, peruskorjaus, 2007
  • Kauppakeskus Iso-Myy, Torikatu 25, 2007
  • Liikekeskus Iso Myy, Joensuu, LVI-työt, 2005-2007
  • Tikkalan koulu, Tohmajarvi, LVI-Työt, 2005
  • Sokos Hotel Vaakuna peruskorjaus, Joensuu, LVI-työt, 2005
  • Rääkkylän jätevedenpuhdistamo, LVI-työt, 2005  
  • Pohjois-Karjalan rajavartiosto, Värtsilän vartion peruskorjaus, LVI-työt, 2004–2005
  • Tohmajärven koulukeskus vaihe III, LV-työt, 2004
  • Tohmajärven koulukeskus vaihe II, LVI-työt, 2003-2004
  • Hotelli Kimmel Joensuun peruskorjauksen putkityöt, 2003-2004
  • Kotilahden sairaalan peruskorjaus, putki- ja sairaalakaasutyöt, 2003
  • Pohjois-Karjalan keskussairaala osasto J, putki-, jäähdytys- ja sairaalakaasutyöt, 2003
  • Wärtsilä-talo, tekninen oppilaitos, peruskorjaus vaihe 2, Joensuu LVI-työt

Huomattavimmat asuinrakennukset

  • As Oy Joensuun Rauhanlinna, uudisrakennus 2017
  • Joensuun Elli, Suvikuja 8–10, uudisrakennus 2017
  • Talluksentie 5–7. Tikankontti, vesijohtosaneeraus, korjausrakennus 2017
  • As Oy Kartanontie 7–9, korjausrakennus 2017
  • As Oy Koski-Jaakonkulma, vesijohtosaneeraus, korjausrakennus 2017
  • As Oy Orarivi, vesijohtosaneeraus, korjausrakennus 2015
  • As Oy Joensuun Torikatu 33, uudisrakennus, 2014
  • As Oy Hutsin-Harju vesijohtosaneeraus, korjausrakennus 2014
  • Pitkäpelto 4, peruskorjaus, korjausrakennu 2014
  • As Oy Kiteen Funkkispuisto, uudisrakennus, 2014
  • As Oy Kuusikartano maalämpöjärjestelmä, korjausrakennus, 2013
  • Kiint. Oy Tohmajärven Tikankontti Hainarintie 3 vesijohtosaneeraus, korjausrakennus, 2013
  • Kiint. Oy Tohmajärven Tikankontti Talluksentie 8 vesijohtosaneeraus, korjausrakennus, 2013
  • As Oy Kiteen Ainonpuisto, korjausrakennus 2012, putkityöt
  • Joensuun Elli Latolankatu 9, lämpö- ja käyttövesikorjaus, korjausrakennus 2012, putkityöt
  • As Oy Joensuun Vehkakoti, uudisrakennus 2011, putkityöt
  • As Oy Joensuun Vehkakoti, 2011
  • As Oy Markontie vesijohtosaneeraus, korjausrakennus 2011, putkityöt
  • As Oy Palomäentie vesijohtosaneeraus, korjausrakennus 2011, putkityöt
  • Opiskelija-asunnot Joensuun Elli Verkkotie 4, korjausrakennus 2010, putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Joensuun Kodit Oy, Pitkäpelto 1–2, korjausrakennus 2010, putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Opiskelija-asunnot Elli, LVI-työt, 2006
  • As Oy Opistonmäki, LVI-työt, Kitee, 2005–2006
  • As Oy Hutsin-Mäki, vesijohtosaneeraus, Kitee, 2005
  • As Oy Opistola, LVI-työt, Kitee, 2004–2005
  • As Oy Tapionkulma 2005, Joensuu, LV-työt, 2004–2005

Teollisuusrakennukset

  • Nordic Koivu Oy, uudisrakennus 2010, putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Halli Pesonen, Joensuu, IV-työt, 2005
  • VR-Joensuun veturihallin peruskorjaus ja laajennus, LVI-työt, 2005
  • Havukainen Oy Tehtaan laajennus, LVIA-työt, 2004
  • Muuntosähkö Oy Joensuun tehtaan laajennus, LVIA-työt, 2004
  • Stora Enso Timber LTD Oy:n jatkojalostamohallin LVI-työt, 2004
  • MGF-Components teollisuushallin putki-, ilmanvaihto- ja jäähdytyslaitetyöt, 2003

Jätteenkäsittelylaitokset

  • Vapo Joutsenon kompostointilaitos, uudisrakennus 2009, putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Vapo Gävlen kompostointilaitos, uudisrakennus 2008, putki- ja ilmanvaihtotyöt
  • Rovaniemen Alakorkalon kompostointilaitoksen laajennus, 2003
  • Nurmijärven jätteenkäsittelylaitos, LVI-työt, 2003
  • Turun käsittelylaitos, 2002
  • Mustankorkea Oy:n käsittelylaitokset, vaiheet 1998–2002
  • Eteläkarjalan jätehuollon Joutsenon Kukkuronmäen käsittelylaitos. 2001
  • Himangan käsittelylaitos, 2000
  • Mikkelin Metsä-Sairalan käsittelylaitos, 2000
  • Rovaniemen Alakorkalon käsittelylaitos, 1999
  • Varkauden Akonniemen käsittelylaitos, 1998
  • Korkeasaaren käsittelylaitos, 1997
  • YTV:n Espoon ämmässuon biojätteen käsittelylaitos, 1997
  • Mäntsälän käsittelylaitos, 1997
  • Roskroll:n Hangon käsittelylaitos, 1997
  • Kiteen sopensuon käsittelylaitos, 1996