Puhoksentie 9 82500 Kitee

LVI-Bioneerit Oy

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

LVI-Bioneerit Oy
Puhoksentie 9
82500 Kitee

Y-tunnus: 02075858
Puh: 040 508 5088

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

LVI-Bioneerit Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 7Jaa

Olemme helposti tavoitettavissa

Voit ottaa meihin yhteyttä tai täyttää tietosi oheiseen yhteystietolomakkeeseen!

LVI-tarvike- ja järjestelmämyynti

Kitee

Tohmajärvi

Puhoksentie 9,
82500 Kitee

Aukioloajat
ma-pe 7.30–16.30

Myymäläpäällikkö
Jouni Hukka
Puh. 040 508 5510

myynti@lvi-bioneerit.fi
Puh. 040 593 5397

Asemantie 18,
82600 Tohmajärvi

Aukioloajat
ma-pe 8.00–16.00

Myymäläpäällikkö
Ari Pitko
Puh. 040 556 4490

myynti@lvi-bioneerit.fi
Puh. 040 147 6315

Huolto- ja korjaustyöt

Kitee

Tohmajärvi

Palvelemme
ma-pe 7.00–16.00

Huoltopäällikkö
Kari Ruotsalainen
Puh. 040 508 5556

huolto@lvi-bioneerit.fi
Puh. 040 554 0595

Palvelemme
ma-pe 8.00–16.00

Myymäläpäällikkö
Ari Pitko
Puhelin 040 556 4490

huolto@lvi-bioneerit.fi
Puh. 040 147 6315

LVI-huolto työajan jälkeen puh. 040 508 5088

LVI-Bioneerit Oy

Toimitusjohtaja Mika Leinonen 
Puh. 040 503 6910

Sähköpostit muodossa etunimi.sukunimi@lvi-bioneerit.fi

Tytäryhtiömme Savonlinnan LVI-Palvelu