Laadukasta talotekniikkaurakointia Kiteeltä 

Yhteydenotto

LVI-Bioneerit toteuttaa talotekniikkaurakoinnin alusta loppuun saakka huolellisesti. Talotekniikkaurakoinnin palveluihimme kuuluvat putki- ja ilmastointiasennukset liike- ja teollisuusrakennuksiin sekä asuinrakennuksiin. Urakoimme niin uudet kuin vanhatkin kohteet asiantuntemuksella. Teemme talotekniikkaurakointia Pohjois-Karjalan lisäksi myös pääkaupunkiseudulla.

Hyödynnämme yhteistyökumppaneita tehokkaasti

Alan kokeneena toimijana olemme luoneet laajasti toimivat yhteistyöverkostot. Yhteistyökumppaneidemme ansiosta voimme toteuttaa esimerkiksi asuinkerrostalojen ja rivitalojen putkistojen uusinnat myös kokonaisurakkana, jolloin saat kaikki urakan palvelut ja työt samalta toimijalta. Tämä sujuvoittaa urakan etenemistä ja takaa sen, että yhteistyö eri vaiheissa toimii saumattomasti. Asiakas saa meiltä LVI- ja rakennustekniset palvelut nopeasti ja helposti käyttöönsä.

Uniikit ratkaisut tarpeisiisi

Toimintamme perustuu jokaisen kohteen erityispiirteiden kartoitukseen ja sen vaatimaan työsuunnitteluun. Huomioimme suunnittelussa ja toteutuksessa aina kohteen ja asiakkaan yksilölliset vaatimukset. Asiantunteva työnjohtomme sekä ammattitaitoiset asentajamme vastaavat kunkin urakan työvaiheiden oikeasta ajoituksesta ja hyvästä ennakkosuunnittelusta. Huolellinen suunnittelu ja toteutus takaa laadukkaan työn lopputuloksen sekä aikataulujen pitävyyden.

Ota meihin yhteyttä tarjouspyynnöissä sekä urakointiin liittyvissä kysymyksissä

Sähköpostit muodossa etunimi.sukunimi@lvi-bioneerit.fi.

LVI-Bioneerit, toimitusjohtaja Mika Leinonen

Toimitusjohtaja Mika Leinonen

LVI-Bioneerit, projektipäällikkö Kari Hakkarainen

Projektipäällikkö Kari Hakkarainen

LVI-Bioneerit, projektipäällikkö Jarmo Suomalainen

Projektipäällikkö Jarmo Suomalainen

LVI-Bioneerit, projektipäällikkö Jaakko Murtonen

Projektipäällikkö Jaakko Murtonen

LVI-Bioneerit, projektipäällikkö Joona Varis

Projektipäällikkö Joona Varis

LVI-Bioneerit, projektipäällikkö Henri Mecklin

Projektipäällikkö Henri Mecklin

Monipuoliset LVI-alan palvelut

Talotekniikkaurakoinnin lisäksi teemme erilaiset LVI-alan työt. Saat kauttamme LVI-huollot ja -korjaukset, LVI-suunnittelupalvelut sekä LVI-tarvikkeet suoraan myymälästämme. Myymälämme sijaitsevat Kiteellä ja Tohmajärvellä. Voit myös ottaa meihin yhteyttä ja kysyä lisää saatavilla olevista palveluista.