Puhoksentie 9 82500 Kitee

LVI-Bioneerit Oy
talotekniikkaurakointi

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

LVI-Bioneerit Oy
Puhoksentie 9
82500 Kitee

Y-tunnus: 02075858
Puh: 040 508 5088

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

LVI-Bioneerit Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Talotekniikkaurakointia suunnittelusta toteutukseen

Talotekniikkaurakoinnin palveluitamme ovat putki- ja ilmastointiasennukset liike- ja teollisuusrakennuksiin sekä asuinrakennuksiin niin uusissa kuin vanhoissakin kohteissa.

Toimintamme perustuu jokaisen kohteen erityispiirteiden kartoitukseen ja sen vaatimaan työnsuunnitteluun. Asiantunteva työnjohtomme sekä kokeneet ja ammattitaitoiset asentajamme vastaavat kunkin urakan työvaiheiden oikeasta ajoituksesta ja hyvästä ennakkosuunnittelusta. Näin pystymme takaamaan laadukkaan ja asiakkaan toiveiden mukaisen lopputuloksen sovitussa aikataulussa.

Verkostoitumisen ja luotettavien yhteistyökumppaneiden ansiosta pystymme toteuttamaan esimerkiksi asuinkerrostalojen sekä rivitalojen putkistojen uusinnat myös kokonaisurakkana. Tällä tavoin asiakas saa sekä LVI- että rakennustekniset palvelut nopeasti ja helposti käyttöönsä. 

Urakointiin liittyvät kysymykset ja tarjouspyynnöt, ota yhteyttä:

Toimitusjohtaja Mika Leinonen
Puhelin 040 503 6910

Projektipäällikkö Kari Hakkarainen 
Puhelin 0400 673 072 

Projektipäällikkö Jarmo Suomalainen 
Puhelin 040 509 5865 

Projektipäällikkö Jaakko Murtonen
Puhelin 040 671 7448

Sähköpostit muodossa etunimi.sukunimi@lvi-bioneerit.fi