Puhoksentie 9 82500 Kitee

LVI-Bioneerit Oy

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

LVI-Bioneerit Oy
Puhoksentie 9
82500 Kitee

Y-tunnus: 02075858
Puh: 040 508 5088

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

LVI-Bioneerit Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

LVI-huolto- ja korjaustyöt luotettavasti

Huoltoasentajamme hyvin varusteltuine huoltoautoineen palvelevat arkisin päivittäin LVI-järjestelmien huolto- ja korjaustehtävissä niin yksityisten henkilöiden, yritysten kuin teollisuudenkin kohteissa. Voit jättää huoleksemme kaikenlaisten lämpöön, veteen tai ilmastointiin liittyvien johtojen, putkistojen sekä laitteiden kunnostuksen ja uusimisen. 

Tarvittaessa käymme tutustumassa kohteisiin ennen töiden aloittamista ja asiakkaamme voivat sopia tarkemmin työhön liittyvistä asioista kokeneen henkilökuntamme kanssa. 

Tarjoamme esimerkiksi seuraavia palveluja

  • Maa- ja ilmalämpöpumppujen huollot ja korjaukset
  • Lämpö- ja vesijohtosaneeraukset
  • Ilmanvaihtokanavien asennus- ja nuohoustyöt 
  • Jätevesijärjestelmien huollot
  • Öljypoltinhuollot
  • Viemärien kuvaukset
  • Kaikki kodin LVI-tarvikkeiden ja -järjestelmien asennukset ja korjaukset 

Ota yhteyttä!

Kaikissa LVI-kunnostuksiin sekä huolto- ja korjaustöihin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä lähimpään toimipaikkaasi.

Huolto- ja korjaustöiden vastaanotto

KITEE TOHMAJÄRVI

ma-pe 7.00–16.00

Huoltopäällikkö
Kari Ruotsalainen
Puh. 040 508 5556

huolto@lvi-bioneerit.fi
Puh. 040 554 0595

ma-pe 8.00–16.00

Myymäläpäällikkö 
Ari Pitko
Puhelin 040 556 4490

huolto@lvi-bioneerit.fi
Puh. 040 147 6315

Sähköpostit muodossa etunimi.sukunimi@lvi-bioneerit.fi