LVI-huollot ja -korjaustyöt luotettavasti Kiteeltä

Ota yhteyttä

LVI-Bioneerit palvelee LVI-järjestelmien huolto- ja korjaustarpeissa. Huoltoasentajamme palvelevat kattavasti niin yksityishenkilöiden, yritysten kuin teollisuuden toimijoidenkin kohteissa. Huoltoautomme on paikalla ja apunasi nopeasti ja joustavasti. Kunnostamme ja uusimme kaikenlaiset lämpöön, veteen tai ilmastointiin liittyvät johdot, putkistot sekä laitteet. Palvelualueemme ulottuu Kiteeltä lähiseuduille. Mikäli tarvitset tekijää LVI-huollolle, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin!

LVI-järjestelmät on hyvä huoltaa säännöllisesti

Ilmanvaihtojärjestelmien puhtaanapito ja huolto on keskeistä niiden toimintakunnon ylläpidolle. Oikein ja säännöllisesti huollettuna ilmanvaihtojärjestelmien käyttöikä pitenee, etkä joudu uusimaan niitä liian aikaisin. Ammattilaisen hoitamat huolto- ja korjaustoimenpiteet takaavat sen, että työt tulee tehtyä turvallisesti ja kerralla oikein. Toteutamme sekä yksittäiset työt että laajemmat LVI-urakoinnit, joten voit ottaa meihin yhteyttä oli urakkasi sitten minkä kokoinen tahansa.

LVI-palvelut monipuolisesti

Tarjoamme muun muassa seuraavat palvelut:

  • Maa- ja ilmanlämpöpumppujen huollot ja korjaukset

  • Lämpö- ja vesijohtosaneeraukset

  • Ilmanvaihtokanavien asennustyöt

  • Jätevesijärjestelmien huollot

  • Öljynpoltinhuollot

  • Viemärien kuvaukset

  • Kaikki kodin LVI-tarvikkeiden ja -järjestelmien asennukset ja korjaukset.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy palveluistamme. Urakoimme niin pienet kuin suuret, haastavatkin kohteet!

LVI-alan moniosaaja

LVI-Bioneerit on LVI-alan töiden kokenut ammattilainen, jonka huoleksi voit uskoa urakan kuin urakan. Olemme toimineet alalla jo usean vuosikymmenen ajan, joten voit luottaa työmme laatuun. LVI-huolto- ja korjaustöiden suunnittelussa sekä toteutuksessa huomioimme asiakkaamme toiveet ja pidämme kiinni sovituista aikatauluista. Saat meiltä kokonaisvaltaiset palvelut ja tarvittaessa käytämme työssämme apuna myös kattavaa luotettujen yhteistyökumppaneiden verkostoamme.


LVI-järjestelmien huoltojen ja korjausten lisäksi toteutamme talotekniikkaurakoinnit sekä LVI-suunnittelun työt. Voit myös vierailla Kiteen tai Tohmajärven myymälässämme, josta löydät kattavan valikoiman erilaisia LVI-tarvikkeita tarpeisiisi.