LVI-suunnittelua kohteeseen kuin kohteeseen Kiteellä

Yhteydenotto

LVI-Bioneerit tarjoaa muiden LVI-alan palveluiden lisäksi asiantuntevaa LVI-suunnittelua. Palvelemme suunnittelussa niin pientalojen rakentajia kuin teollisuuden suuria kohteitakin. LVI-suunnittelu tehdään aina asiakaslähtöisesti. Suunnitelmien lähtökohtana on jokaisen kohteen erityispiirteiden kartoitus ja asiakkaan toiveiden huomioiminen. Osana asiantuntevaa suunnittelua pyrimme energiatehokkaisiin ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin kustannustehokkuutta unohtamatta. 

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää suunnittelupalveluistamme.

LVI-suunnittelupalvelumme

Suunnittelupalveluihimme kuuluvat muun muassa seuraavat palvelut:

  • Pientalojen putki- ja ilmastointisuunnittelu

  • Vesijohtosaneerausten suunnitelmat

  • Teollisuuden LVI-suunnittelu

  • Ilmavaihtokonehuoneiden kanavistojen suunnittelu

  • Taloyhtiöiden LVI-suunnitelmat.

Otamme vastaan niin pienet kuin suuretkin projektit. Kysy siis rohkeasti lisää palveluistamme!

Yhteydenotto

Ammattitaitoiset suunnittelijat palveluksessasi

LVI-suunnitelman tekee aina ammattitaitoiset suunnittelijamme. Koulutamme jatkuvasti suunnittelijoitamme, jotta pysymme ajan tasalla uusimmista LVI-alan muutoksista ja tehokkaimmista toteutustavoista. Käytössämme on myös alan uusimmat suunnitteluohjelmat, jotka yhdistettynä suunnittelijoidemme ammattitaitoon takaavat kunkin asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivien ratkaisujen löytymisen. Pyrimme aina löytämään keinot, joilla varmistetaan lopputuloksen korkealaatuisuus ja prosessiin kokonaisvaltaisesti tyytyväinen asiakas.

Miksi tilata LVI-suunnittelu LVI-Bioneereiltä?

Suunnitelmakuvake

Räätälöidyt suunnitelmat

Jokainen suunnitelma tehdään alusta asti tarpeesi huomioon ottaen, kohteen erityispiirteet huomioon ottaen.

Palvelukuvake

Apunasi alusta loppuun

LVI-Bioneerit on apunasi projektin alusta loppuun. Vastaamme aina myös suunnitelmaa sekä niiden toteuttamista koskeviin kysymyksiin.

Tekniikkakuvake

Nykyaikaista tekniikkaa

Käyttämämme suunnitteluohjelmat ja -tekniikat ovat aina ajantasaisia. Suunnittelijamme tarjoavat asiakkaillemme tämän päivän parhaat LVI-ratkaisut.

Kattavaa LVI-osaamista

LVI-Bioneerit on LVI-alan kokenut osaaja Kiteeltä. Suunnittelutöiden lisäksi teemme myös LVI-järjestelmien huollot ja korjaukset sekä talotekniikkaurakointia. Voit myös hankkia korkealaatuiset ja ympäristöystävälliset LVI-tarvikkeet myymälöistämme Kiteeltä ja Tohmajärveltä. Tule käymään paikan päällä tai ota yhteyttä!