Puhoksentie 9 82500 Kitee

LVI-Bioneerit Oy
LVI-suunnittelu

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

LVI-Bioneerit Oy
Puhoksentie 9
82500 Kitee

Y-tunnus: 02075858
Puh: 040 508 5088

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

LVI-Bioneerit Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

LVI-suunnitelmia asiakaslähtöisesti

Palvelujamme täydentää LVI-suunnittelu, joka palvelee niin pientalojen rakentajia kuin teollisuuden suuria kohteitakin. Suunnitelmien lähtökohtana on jokaisen kohteen erityispiirteiden kartoitus ja asiakkaan toiveiden huomioiminen. Pyrimme aina mahdollisimman energiatehokkaaseen sekä ympäristöystävälliseen lopputulokseen kustannustehokkuutta unohtamatta. Käytössämme on alan uusimmat suunnitteluohjelmat ja ammattitaitoiset suunnittelijamme löytävät kunkin asiakkaan tarpeisiin sopivimman ratkaisun. 

LVI-suunnittelumme palvelee esimerkiksi seuraavissa tapauksissa

  • Pientalojen putki- ja ilmastointisuunnittelu
  • Vesijohtosaneerausten suunnitelmat
  • Teollisuuden LVI-suunnittelu
  • Ilmavaihtokonehuoneiden kanavistojen suunnittelu
  • Taloyhtiöiden LVI-suunnitelmat

LVI-suunnitteluun liittyvät kysymykset ja tarjouspyynnöt, ota yhteyttä:

Toimitusjohtaja Mika Leinonen
Puhelin 040 503 6910

LVI-suunnittelija Joona Varis

Sähköpostit muodossa etunimi.sukunimi@lvi-bioneerit.fi